Nr. 15 MIDI TEMPURA
9.09€
KEPTOS MIDIJOS, KREMAS, AVOKADAS, VAISINIS ČILI PADAŽAS, WAKAME SALOTA 8 vnt.
SUSHI “MIDI TEMPURA” RECEPTAS
Ryžių lapą kišame po šalto vandens srove ir šlapiname iš abiejų pusių. Tada, guldome ant stalo ir paliekame. Imame sushi virtų ryžių, dedame ant sushi sukimo kilimėlio (makisono) ir pirštų pagalba suformuojame kvadrato formos ryžių kilimėliį. Tada, pjaustome ridikėlį plonais griežinėliais, tą patį padarome ir su cukinija. Supjaustytas daržoves klojame ant išskleistų sushi ryžių. Imame ryžių lapą ir užklojame daržoves ant ryžių. Tada, viską apverčiamia taip, kad ryžių lapas atsidurtu apačioje. Tada, imame šaukštą ir tepame varškės kremą ant ryžių horozantaliai per vidurį, dedame wakame salotas ir slyvinius pomidoriukus ant kremo. Viską susukame kilimėlio pagalba. Supjaustome į aštuonis gabalėlius. SKANAUS!
Remiantis 0 apžvalgomis
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
LAŠIŠA, KREMAS, AVOKADAS, AISBERGO SALOTA, SVOGŪNO TRAŠKUTIS, KARAI PADAŽAS, ČILI PADAŽAS, SEZAMO SĖKLOS 8 vnt.
RYŽIŲ LAPAS, RŪKYTA LAŠIŠA, KREMAS, AGURKAS, WAKAME SALOTA, JUODI IKRAI, BUROKĖLIAI 8 vnt.
UNGURYS, KREMAS, AGURKAS, WAKAME SALOTA, TEMPUROS TRAŠKUTIS 8 vnt.
RYŽIŲ LAPAS, UNGURYS, KREMAS, AGURKAS, WAKAME SALOTA, RAUDONI IKRAI SEPIJŲ RAŠALAS 8 vnt.
KEPTA KREVETE TEMPUROJE, KREMAS, AGURKAS, RIDIKEI I5, ICEBEBG SALOTA, TERIYAKI PADAZAS, SEZAN/O SEKLOS 8 vnt.
KEPTOS MIDIJOS, KREMAS, ČILI PADAŽAS, AGURKAS, AISBERGO SALOTA, MASAGO IKRAI, SEPIJŲ RAŠALAS 8 vnt.
KEPTA KREVETĖ TEMPUROJE, KREMAS, AGURKAS, AVOKADAS, POMIDORAS 8 vnt.
LAŠIŠA, KREMAS, AGURKAS, SALOTA, KREVETĖS, TEMPURA 8 vnt.
Atsiliepimai
Dar nėra atsiliepimų.